0

Consiliere parentală

În calitate de consilier parental, te voi ajuta pe tine, ca părinte, să înţelegi comportamentele copilului tău, etapele sale de dezvoltare, felul în care el percepe lumea şi cum să-ţi adaptezi comportamentul astfel încât să aveţi o relaţie deschisă, sinceră şi plină de iubire.


copil

Iţi voi prezenta metode potrivite de relaţionare şi educaţie, în funcţie de individualitatea şi etapa de dezvoltare a copilului tău. Vei afla ce nevoi are copilul tău pentru a se dezvolta armonios.

Pentru că fiecare copil este crescut într-o familie care are propriile reguli, valori şi viziune asupra vieţii, educarea copilului se face în strânsă legătură cu acestea. Astfel fiecare familie are răspunsuri proprii pentru creşterea şi educarea copiilor.
Rolul meu este să vă ajut să găsiţi răspunsuri proprii pentru familia şi copilul vostru.

Stilul parental este personal şi poate fi diferit de la un părinte la altul în cadrul cuplului de părinţi, aşadar uneori trebuie echilibrat stilul celor doi pentru a nu debusola copilul, şi alte ori trebuie respectat stilul fiecăruia, pentru că până la urmă rolul tatălui este diferit de rolul mamei pentru copil. Dezvoltarea copilului depinde de relaţia sa cu părintele, iar capacităţile parentale influenţează în mare măsură dezvoltarea socială, emotională si cognitivă a copilului.

Onorariu 180 lei/ şedinţă 50 min.