Psihoterapie de cuplu

Relaţia de cuplu este una din cele mai importante relaţii din viaţa noastră. Psihoterapia ajută cuplurile să depăşească dificultăţile din relaţia lor şi să transforme această relaţie într-o experienţă mai puternică şi mai profundă pentru ei.


cuplu

Eu voi crea contextul în care cei doi parteneri se pot asculta şi întelege. Este un demers de întelegere a dinamicii cuplului şi a tiparelor disfuncţionale de interacţiune.

Voi oferi un spaţiu sigur pentru cei doi parteneri, pentru a putea comunica, pentru a descoperi tiparele de interacţiune dintre voi care vă ţin blocaţi în problemă. Este important ca ambii membrii ai cuplului să îşi dorescă în egală masură să participe la acest proces terapeutic.

Terapia de cuplu nu garantează bunul mers al relaţiei de cuplu sau împăcarea. Uneori cuplurile apelează la terapia de cuplu pentru probleme ce ţin de separare sau divorţ. Terapia poate fi eficientă în a vă ajuta să treceţi prin acest proces, dar nu garantează împăcarea.

„Întâlnirea dintre două personalităţi, este ca întâlnirea dintre două substanţe chimice: dacă există o reacţie, ambele sunt transformate.”- Carl Gustav Jung

Onorariu 180 lei/ şedinţă 60 min.