• „Mai întâi trebuie să spun că atunci cînd am venit prima dată în cabinet am găsit o persoană foarte placută care m-a cucerit din prima secundă şi în care am foarte mare încredere.
  Psihoterapia mă ajută să găsesc răspunsuri la problemele mele, pe care eu poate le cunosc, dar nu vreau să dau nas în nas cu ele. Sunt întrebări atât de simple pe care tu (Adina) mi le adresezi şi pe care poate şi eu mi le-am pus dar atunci cînd vin din partea ta trebuie să îmi răscolesc în memorie şi în suflet şi nu mă mai pot ascunde de răspunsurile pe care le am.
  Procesul psihoterapeutic cred că este un proces de autoanaliză. Şi este un mare pas spre ”a merge mai departe/andante”, oricum ar sta lucrurile. În urma sedinţelor de psihoterapie am căpătat foarte multă încredere în mine. Am încredere că îmi voi rezolva toate problemele şi nu mă mai tem de ziua de mâine.
  Eu după această experienţă ştiu că nu vreau să renunţ la serviciile unui psihoterapeut nici atunci când ”teoretic” nu voi avea nici o problemă. Şedinţele de psihoterapie sunt foarte liniştitoare pentru sufletul meu. Îmi dau puterea să nu mă împiedic de trecut.’’

  Mioara, 35 de ani
 • „Prin psihoterapie am descoperit o modalitate de a-mi pune acele întrebări care să îmi arate cum pot ajunge la sentimente mult ingropate în sufletul meu, ca posibilă soluţie pentru probleme actuale. Procesul psihoterapeutic este lent, complex, ca o construcţie în care ajungi la finisaje după ce ai trecut de lucrurile brute şi grele.
  Adina, în rolul de psihoterapeut, este caldă, atentă, sociabilă, desteaptă, creează o stare de siguranţă extrem de plăcută şi importantă, o adevarată profesionistă la care aş apela oricand.
  Cura mea de psihoterapie a fost pentru o perioadă prea scurtă (6 luni) pentru complexitatea şi multitudinea problemelor mele; nu am reuşit să îmi găsesc răspuns pentru toate, dar am învăţat să le privesc pe cele actuale luate separat şi nu ca un tot copleşitor, precum şi să le analizez elementele pentru a putea să le depăşesc. Mi-aş dori să revin la psihoterapie cât se poate de curând. E un proces curativ ce necesită timp şi rezultatele sunt cu atat mai plăcute.
  Celor care se gândesc să înceapa un proces psihoterapeutic le-aş spune simplu: Nu pierdeţi timpul, nu e niciodată în favoarea voastră! Sufletul fiecăruia e un dar preţios de care numai noi înşine putem avea grijă… Eu am ales-o pe Adina pentru că entuziasmul şi tinereţea ei sunt un motor puternic în dorinţa de a face lucrurile bine. Interesul ei pentru cel cu care vorbeşte este real şi vizibil iar asta în sine creează un sentiment plăcut, de importanţă a propriei persoane.’’

  Alexandra, 37 de ani
 • „Mi-a plăcut foarte mult acest curs parental, într-un fel a venit în întâmpinarea dorinţei mele de a cunoaşte părerea, sfatul şi interpretarea unui psiholog referitoare la modul de educare, întelegere şi cunoaştere a propriului copil. Temele abordate au fost bine alese, am reuşit să mă identific ca părinte într-un stil parental, de fapt un amalgam de trei tipuri şi să conştientizez că stilul democratic este cel mai bun şi pe acela să încerc să-l aplic cu precadere, am învăţat să identific de ce fel de limbaj de iubire are nevoie copilul meu – timpul petrecut împreună, de bună calitate, laudele şi binenteles iubirea declarată verbal şi fizic prin îmbrăţişări şi pupici.
  În paralel am avut ocazia să aflu detalii despre comportamentul copilului meu la gradiniţă, iar testul cu desenele precum şi interpretarea lor mi-a confirmat de fapt aspectele pe care le ştiam dar pe care nu le puteam încadra într-un stil, am aflat astfel plusurile şi minusurile temperamentului identificat şi încerc să mi le reamintesc de câte ori e nevoie.
  Discuţiile libere de la începutul cursului au fost binevenite, am aflat despre problemele cu care se confruntă şi alte mame, am învăţat din experienţa lor, din trucurile lor şi mi-au fost de un real folos.
  În concluzie, m-am simţit foarte bine la acest curs, am găsit raspunsul la multe întrebări pe care mi le puneam în calitate de părinte şi am reuşit să pun în aplicare multe lucruri pe care le-am învăţat la curs.”

  Corina, mămica lui Ştefan- 5 ani